A lourdesroses.com treballem per assegurar que les dades de caràcter personal, i especialment les dades de caràcter sensible, estan protegides i s’utilitzen degudament. Tractem les dades de manera confidencial, rigorosa, responsable, lleial, transparent i sota mesures de seguretat. Per això, i segons el Reglament General de protecció de dades (Reglament (UE) 2016/679, del 27 d’abril de 2016, RGPD), informem a continuació de la nostra política de privacitat de dades.

Qui és responsable del tractament de les teves dades?

La persona jurídica responsable del tractament de les dades és Maria Lourdes Rosés Amat. El nostre contacte principal és

35074690N
C/ Aribau, 219 6º 1ª A
08021 Barcelona
Telèfon: 630993118
Mail: gyotaku.luca@gmail.com

Com hem obtingut les teves dades?

Disposem de les teves dades perquè en el seu moment ens les has facilitat mitjançant un formulari web o per correu electrònic

Quines dades tractem?

Amb quina finalitat tractem les teves dades?

Tractem la informació facilitada per les persones interessades segons la seva tipologia. Les dades de clients amb els quals existeix una relació comercial es tracten amb finalitats fiscals i comercials,

En cap cas es preveu elaborar perfils, prendre decisions automatitzades amb les dades ni realitzar creuaments de dades.

En quin termini conservarem les teves dades?

Mentre la persona interessada no sol·liciti l’eliminació de les dades aquestes es conservaran fins la finalització de la relació o, en els casos que sigui per obligació legal, es guardaran mínim durant 5 anys.

A qui i per quin motiu podríem facilitar les teves dades a tercers?

Les dades personals poden ser cedides a tercers per prestació de serveis, amb accés limitat a la seva finalitat i mitjançant contracte de protecció de dades.

Fem transferències internacionals de dades?

Quins són els drets de la persona interessada?

La persona interessada té dret a sol·licitar l’accés a la seva informació i a l’activitat de tractament que se’n faci, així com sol·licitar-ne canvis, modificacions o eliminacions tant de les dades com del tractament d’aquestes. Això no inclou les dades que estiguem obligats a conservar amb propòsits administratius, legals o de seguretat. Per exercir els seus drets la persona interessada pot posar-se en contacte amb nosaltres.

Mesures aplicades i bones pràctiques

Mantenim actualitzat el registre d’activitats de tractament de dades, ja que treballem amb dades que poden suposar un risc pels drets i llibertats de les persones interessades, relatives a condemnes, dades penals, dades sanitàries i dades de menors, per tant treballem per garantir en tot moment que s’apliquen les mesures de seguretat establertes.

JA ÉS AQUÍ! NO T'HO PERDIS!

ARTELUCA

APUNTA'T PER GAUDIR DELS TALLERS A L'ESPAI D'ARTELUCA

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.